AcasaPortofoliuServiciiCariereContact
 
Ce ne face diferiţi
 
              La PIL Design aveţi garanţia calităţii! Echipa noastră de producţie are grijă ca fiecare reclamă să fie bine realizată şi durabilă. Folosim materiale rezistente şi de marcă pentru a asigura durabilitatea lucrărilor. Fiecare produs ieşit din mâinile oamenilor noştri demonstrează că a fost lucrat cu deosebită atenţie şi cu rigoare în decursul tuturor etapelor de manufacturare. Experienţa îndelungată a firmei noastre pe piaţa publicitară din România arată că ne cunoaştem bine meseria, lucru dovedit şi de fidelitatea clienţilor. Am învăţat particularităţile fiecărui material folosit, ajungând să deprindem cele mai bune tehnici pentru realizarea unor reclame spectaculoase şi rezistente, ce se impun în mentalul colectiv. Vă asigurăm că banii investiţi de dumneavoastră în reclamă sunt folosiţi în modul cel mai eficient pentru a avea un produs competitiv.
              Procesul producţiei este unul deosebit de eficient; facem faţă construirii unor produse la scară impresionantă, capabile să transmită mesajul dumneavoastră şi să vă reprezinte zi şi noapte. Ajutăm la formarea identităţii vizuale a corporaţiilor şi firmelor de dimensiuni naţionale, asigurând cu promptitudine realizarea în cel mai scurt timp, expedierea şi montarea în orice colţ al ţării a oricărui tip de produs publicitar pentru care, bineînţeles, facem şi mentenanţă.
Timpul limită este o problemă stringentă pentru majoritatea clienţilor noştri. Pentru liniştea dumneavoastră şi pentru că ne place să interacţionăm cu clienţii, vom menţine o relaţie strânsă de comunicare pe întreaga durată a manufacturării, dându-vă informaţii despre stadiul în care se află producţia.
 
   
Noutati

Dacă în anii anteriori reclamele noastre erau iluminate cu tuburi fluorescente sau tuburi cu gaz spectral, .
Produse noi

28.05.2008
Adipiscing elit praest a vestibum molestie lacus aneain nonummy hendrerit mauris.
Acasa | Portofoliu | Servicii | Cariere | Contact                     Copyright © 2008 PIL DESIGN, All rights reserved.