AcasaPortofoliuServiciiCariereContact
 
Despre noi
 
             PIL Design există pe piaţa românească din anul 2000, de atunci realizând servicii de calitate şi competitive. Munca asiduă, ambiţia şi perseverenţa au făcut ca firma să supravieţuiască în decursul vremii şi, mai mult, să ajungă în topul celor mai bune firme publicitare din partea de vest a ţării, putându-se lăuda la momentul de faţă cu un portofoliu impresionant şi cu clienţi de cea mai înaltă clasă.
             În prezent PIL Design are o echipă bine pregătită ce se ocupă de tot ceea ce înseamnă semnalistică: litere volumetrice, casete luminoase, ansambluri luminoase cu neon, LED-uri, bannere, inscripţionări de vitrine şi auto, panouri publicitare, standuri şi display-uri, plăcuţe direcţionale. Ne caracterizează profesionalismul, implicându-ne 100% în tot ceea ce realizăm.
Compania este structurată pe mai multe departamente: economic, vânzări, design şi producţie, toate conlucrând pentru atingerea standardelor înalte cu care ne-am obişnuit clientela. Circuitul pe care îl are o lucrare porneşte de la nivelul departamentului de vânzări, clientul stabileşte datele împreună cu un consultant de vânzări; acesta din urmă le transmite către departamentul de creaţie unde se realizează schiţa lucrării, pe baza căreia, beneficiarul poate să îşi dea seama de aspectul final. După semnarea contractului, lucrarea va trece în etapa de producţie, durata realizării depinzând de amploarea proiectului.
             Timpul ne-a ajutat să fim mai buni, astfel încât acum putem lucra la scară industrială produse de mari dimensiuni, realizate în serie pentru clienţi cu reprezentanţe deschise în mai multe localităţi, menţinând aceleaşi standarde ridicate de calitate. Deservim clienţi din întreaga ţară pentru care asigurăm amplasarea şi mentenanţa, indiferent de locaţie.
Reclamele noastre se evidenţiază prin garanţia calităţii, fiind realizate din materiale durabile, produse de firme de încredere cu care colaborăm de mulţi ani, obiectivul nostru de bază fiind să avem clienţi mulţumiţi.
 
   
Noutati

Dacă în anii anteriori reclamele noastre erau iluminate cu tuburi fluorescente sau tuburi cu gaz spectral, .
Produse noi

28.05.2008
Adipiscing elit praest a vestibum molestie lacus aneain nonummy hendrerit mauris.
Acasa | Portofoliu | Servicii | Cariere | Contact                     Copyright © 2008 PIL DESIGN, All rights reserved.