AcasaPortofoliuServiciiCariereContact
 
Noutaţi
 
            Dacă în anii anteriori reclamele noastre erau iluminate cu tuburi fluorescente sau tuburi cu gaz spectral, acum am optat şi pentru o soluţie mai durabilă, cu un consum infim de energie, iluminarea cu LED. În condiţiile în care lumea întreagă luptă pentru economisirea energiei, LED-urile reprezintă alegerea viitorului.
Fenomenul electroluminiscenţei emise de cristalul unui compus al siliciului a fost descoperit încă din 1907, iar prototipul primului LED a fost creat în 1920. De atunci tehnologia producerii lor a avansat într-atât, încât LED-urile se pot folosi în nenumărate domenii, de la sănătate, horticultură, până la electrotehnică, iluminat ambiental şi, nu în ultimul rând, la crearea unor reclame de impact.
Aceste surse de lumină se pot aprinde şi stinge într-un timp foarte scurt, sau îşi pot alterna intensitatea, creând jocuri foarte dinamice de lumini, la care se pretează mult mai bine decât tuburile de gaz spectral, faţă de care au o rezistenţă mult mai mare. Au dimensiuni foarte mici şi sunt rezistente la şocuri, reclamele realizate cu LED putând fi transportate şi montate cu uşurinţă şi fără riscuri. Sunt disponibile în mai multe culori sau combinatii dinamice, putând fi realizate nenumărate efecte grafice impresionante.
LED-urile au o durată de viaţă cel puţin de trei ori mai mare decât a tuburilor fluorescente, înainte de ardere pierzându-şi gradual din intensitate, stingându-se după o durată lungă de timp.
Folosim LED-uri cu putere mare de iluminare pentru a fi siguri că reclamele dumneavoastră vor ieşi în evidenţă, etalând cu succes mesajul dorit şi eclipsând concurenţa.
Alegeţi împreună cu noi iluminarea LED!
 
       
Noutati

Daca Ón anii anteriori reclamele noastre erau iluminate cu tuburi fluorescente sau tuburi cu gaz spectral, .
Produse noi

28.05.2008
Adipiscing elit praest a vestibum molestie lacus aneain nonummy hendrerit mauris.
Acasa | Portofoliu | Servicii | Cariere | Contact                     Copyright © 2008 PIL DESIGN, All rights reserved.