AcasaPortofoliuServiciiCariereContact
 
Servicii
 

Timpul si experienţa ne-au făcut să ne adaptăm la cerinţele clienţilor, astfel încât, acum producem o gamă diversificată de elemente de signalistică, pe care le realizăm cu precizie şi rigoare, indiferent de dimensiune. Vă oferim servicii de creaţie şi producţie publicitară, astfel: creem logo-uri şi identitate vizuală dar şi integrăm imaginea companiei în elemente publicitare noi.
Realizăm o gamă largă de produse de semnalistică de interior si de exterior:
- litere volumetrice
- litere din neon
- casete luminoase
- totem-uri
- panouri stradale
- people-stoppere
- standuri şi display-uri
- mesh-uri
- bannere
- inscripţionări
- altele

LITERE ŞI SIMBOLURI VOLUMETRICE

Pentru a fi cunoscut, brandul companiei dumneavoastră trebuie fără îndoială să fie văzut. Alegând să va realizaţi reclama prin volumetrie veţi reuşi cu siguranţă să ieşiţi în evidenţă. Literele volumetrice impresionează prin estetică, dimensiune, prin contrast când sunt iluminate şi mai ales prin posibilitatea de a le poziţiona în locaţii vizibile, integrându-se cu succes în arhitectonica oricărui tip de edificiu. Sunt folosite în întreaga lume pentru identificarea sediului companiei sau pentru a consolida imaginea brand-ului în mentalul colectiv în cazul unor pozitionări pe terasele unor clădiri înalte.
Literele si simbolurile volumetrice reprezintă o soluţie perfectă pentru clădirile aflate în zone istorice protejate, pentru monumente şi pentru cele cu un stil deosebit, avangardist, uneori dând chiar un plus de valoare estetică.

Tipuri de volumetrie:
Semnalistica volumetrică poate fi iluminată sau neiluminată. Pentru realizarea carcaselor acestora folosim aluminiul sau komatex-ul, în funcţie de dimensiuni. Volumetria luminoasă se împarte în mai multe categorii, în funcţie de modul de realizare şi de expunere a luminii:

STANDARD Aceste litere volumetrice au feţele din plexiglas, sunt iluminate cu neon ţi sunt închise într-o ramă de aluminiu cu spate din aluminiu. Faţa acestora permite ieşirea luminii, este colorată în masă sau acoperită cu autocolant. Acest tip este cel mai întâlnit ţi mereu în trend.

OPEN FACE Sunt litere volumetrice create fie fără faţă, fie cu o faţă transparentă din plexiglas, astfel încăt sistemul lor de iluminare este vizibil, acesta putând fi montat pe conturul sau în interiorul literelor. Uzual, pentru iluminarea acestor litere se folosesc tuburile cu gaze spectrale (neon). Aceste litere atrag cu certitudine atenţia, sporind impactul volumetriei.

REVERSE Sunt litere cu halou luminos, fiind din punctul de vedere al realizării opusul literelor volumetrice standard. Faţa acestora este opacă, realizată din plexiglas sau PVC, iar spatele este fie gol, fie acoperit cu plexiglas transparent, permiţând ieşirea luminii ce se proiectează pe fundal. Pe parcursul zilei aspectul lor este unul clasic, dar pe timp de noapte, efectul creat de jocul de lumini şi umbre este unul deosebit de atrăgător.
Volumetria fără iluminare poate fi realizată din spumă, din komatex sau plexiglas frezat.

LITERELE DIN SPUMĂ se adaptează oricărei grafici şi pot fi acoperite cu vopsea conform codului de culoare dorit. Pentru interior, acestea vor rezista şi fără vopsire, însă pentru amplasarea exterioară se recomandă finisarea prin vopsire pentru o durabilitate mai mare.

LITERELE DIN KOMATEX
sunt rezistente, uşor de realizat şi pot fi acoperite cu folie de vinyl, vopsea sau cu print. Se pretează atât pentru interior cât şi pentru exterior.

NEON Creaţiile din neon au avantajul unui impact vizual puternic pe timp de noapte, proiectând o lumină deosebit de intensă, în culori vii. Tuburile cu gaz spectral pot fi modelate astfel încât se
pot realiza imagini plastice şi sugestive, dirijând lumina cu uşurinţă în modul dorit. Când doriţi un plus de dinamism, tuburilor de neon li se poate adăuga un joc de lumini.

CASETE LUMINOASE Reprezintã o alegere avantajoasa atât din punct de vedere al raportului calitate-preţ cât şi din punctul de vedere al graficii care poate lua nenumãrate aspecte, putând fi realizatã atât din policromie printatã pe autocolant sau poliplan cât þi din folie autocolantã lipitã pe plexiglas sau policarbonat. Casetele luminoase se pot prezenta atât sub formã clasicã, rectangularã, planã cât şi curbã sau profilatã, cu simplã faţã, unghiulare, dublã faţã sau tri-vision, fiind adaptate dorinþelor clientului. Materialele folosite au cea mai înaltã calitate şi sunt realizate cu precizie de profesionişti cu o experienţã îndelungatã

TIPURI DE CASETE LUMINOASE:
SIMPLĂ FAŢĂ: au o singură parte expusă, confecţionată dintr-un material translucent pe care este redată grafica printată sau tăiată în autocolant.
DUBLĂ FAŢĂ: au două părţi expuse, fiind aţezate în consolă, perpendicular pe suport. Informaţia redată are astfel impact mărit chiar pe un spaţiu mai restrâns.
CASETE CU DIMENSIUNI FOARTE MARI, în această categorie intrând ţi roof-top-urile;
CASETE LUMINOASE CU AFIŞAJ ELECTRONIC, au avantajul posibilităţii schimbării cu uţurinţă a mesajului publicitar.
CASETE NEON: atrag atenţia prin fluorescenţă, grafica putând fi realizată direct din tuburi îndoite după forma dorită.

TOTEM-URI
Păstrând denumirea unor obiecte de cult, totem-urile au astăzi un rol mai practic, transmiţând cu succes mesajul dorit atât pe timp de zi cât şi de noapte. Sunt folosite atât pentru exterior cât şi în spaţii închise. În exterior au avatajul de a semnaliza unele locaţii situate într-un loc mai îndepărtat de calea principală de acces şi de a atrage cu uşurinţă atenţia, fiind situate de obicei pe marginea şoselelor. Necesită un spaţiu redus de amplasare. Totem-urile pot avea de la 1 la 4 feţe, asigurând vizibilitatea din unghiurile dorite, putând fi realizate chiar din module mobile ce se rotesc pe rulmenţi.
Pentru interior, acestea reprezintă un mijloc util de comunicare, fiind de obicei situate în holurile clădirilor: fabrici, bănci, hoteluri, centre comerciale... Sunt realizate pe structură metalică, din profile de oţel sau aluminiu, finisajele fiind realizate din plexiglas, komatex sau bond în funcţie de cerinţele grafice ale beneficiarului.

PANOURI STRADALE
Acest mod de afişaj este recomandat atunci când doriţi să ieşiţi în evidenţă cu un mesaj de mari dimensiuni.
Panourile au o structură realizată din metal de cea mai bună calitate, ce asigură rezistenţa în timp. Mesajul poate fi expus fie pe poliplan, fie pe un panou din aluminiu.
PEOPLE STOPPERE
Acest tip de expunere are avantajele schimbării rapide a mesajului publicitar şi relocării. Principalele tipuri de people stopper realizate la noi sunt:
DIN ALUMINIU CU RAMĂ CLICK sunt uşoare, pot fi mutate rapid, mesajul poate fi schimbat oricănd se doreşte acest lucru.
STRUCTURĂ METALICĂ şi cu faţă din aluminiu. Mesajul poate fi realizat din vinyl decupat la cutter-plotter sau din autocolant printat.

STANDURI ŞI DISPLAY-URI
Sunt create ţinând cont de necesităţile clienţilor, de spaţiul de amplasare şi de produsele ce vor fi expuse.

MESH-URI În cazul în care doriţi ca imaginea dumneavoastră să aibă un impact deosebit de puternic alegeţi un print de dimensiuni impresionante. Mesh-ul oferă atât o vizibilitate maximă reclamei, cât şi un preţ mai mic pe metrul pătrat decât în cazul altor variante de print. Imaginea dorită va fi imprimată pe un material textil ce permite trecerea luminii, putând fi amplasat pe faţadele clădirilor de locuit.

BANNERE Reprezintă o modalitate avantajoasă de semnalizare, putând fi amplasate în locuri mai puţin accesibile altor forme de reclamă. Bannerele pot apărea pe faţadele clădirilor, pe porţi, între stâlpi de stradă sau unde vă doriţi, fiind uşor de transportat şi de montat. Pot fi realizate în variante decorate cu folie autoadezivă de vinyl sau printate.

INSCRIPŢIONĂRI Folia autoadezivă se găseşte în multiple varietăţi de culoare şi texturi pretându-se la multiple utilizări. Decorăm vitrine ale spaţiilor comerciale, spaţii industriale, maşini, obiecte promoţionale, oferind soluţii originale şi agreabile privirii.


SERVICII DE TRANSPORT ŞI MONTAJ ÎN TOATĂ ŢARA
Lucrările realizate de noi pot fi expediate în orice localitate utilizând servicii prompte de curierat rapid, în cazul în care aveţi posibilitatea de a monta voi înşivă reclamele. În vederea atingerii unor standarde înalte, firma noastră furnizează şi servicii de montaj pentru firme din orice colţ al ţării. Oamenii noştri vă stau la dispoziţie mereu cu servicii de înaltă calitate. Apelaţi la noi cu încredere!.

 
 
Noutati

Dacă în anii anteriori reclamele noastre erau iluminate cu tuburi fluorescente sau tuburi cu gaz spectral, .
Produse noi

28.05.2008
Adipiscing elit praest a vestibum molestie lacus aneain nonummy hendrerit mauris.
Acasa | Portofoliu | Servicii | Cariere | Contact                     Copyright © 2008 PIL DESIGN, All rights reserved.